dr. Gál Gábor .....fogorvos és zenész
                       Kedves Clubtagok!

Még ugyan nem történt  konkrét rendelés e-mailben,ami a "JAZZ Bérlet"-et illeti,de éppen ma beszéltem mobilon dr. Gál Gábor barátunkkal,aki örömmel vállalta,hogy a Jazz Club alapítói közé csatlakozzon!

Mi vel a honlap egyben egy BLOG is (internetes napló), ezért minden a Clubot érintő fontosabb eseményt,információt szeretnénk itt megjeleníteni,hogy ti is lássátok,hol tartunk és mekkora léptekkel halad előre a Club élete.

Nos dr. Gál Gáborral és a Jazz Club másik 2 alapító tagjával hamarosan leülünk egy étteremben és átbeszéljük a Club jövőjét, megosztjuk egymással az ötleteket,elképzeléseket.


Gereben Zita Quintet

Azért is jó,ha egy ilyen civil kezdeményezést nem egy ember tartja kézben,mert ha bárki objektív okokból nem tudná vállalni a szervező munkát,akkor ott van még másik 3 alapító,akik továb tudják vinni a Jazz Clubot. - Ugyanis hosszú távra tervezünk.

Gábor nagyon sok zenészt ismer a városban a fiatal generációban is. Számítunk az ő részvételükre is a Jazz Club rendezvényein. - Most arra kérek mindenkit aki ezt a bejegyzést olvassa,hogy mindenféle csatornán keresztül(online és személyes kapcsolat) tájékoztassátok a jazz barát ismerőseitek arról,hogy a JAZZ CLUB jövője alapvetően a látogatóktól függ. - Nagyon szeretnénk még az 1. koncert előtt megnyerni  50 embert,akik szívesen megvásárolják a "Jazz Bérletet", ami mindössze: 7.000 Ft.

Ezzel a "Jazz Bérlettel" összesen 5 koncertet tudsz meghallgatni itt Szekszárdon.

Várjuk a megrendeléseket e-mailben. Bővebb információt a "Jazz Bérlet" menüben találtok.

Korábbi bejegyzéseket keresd a "Cimkék" menüben,vagy a Blogarchívumban!