Vélemények az 1. Jazz Weekendről


DIP Trió
Dörnyei Szabolcs- guitar
Imre Gábor - drums
Péter Tamás - bass
vendég:
Radóczy Jusztina - vocal


Tegnap "megtörtén" az 1. Jazz Weekend a Bodri Pincészetnél

Az alábbiakban egy csokrot szeretnénk átadni nektek a vendégeink véleményeiből.
A hozzászólások listája folyamatosan bővül.Íme néhány,amely már másnap érkezett:

Nagyon,ütős program volt.Még sok ilyet
P. Tímea - Szekszárd

Köszönjük a fotókat -nagyon jó hangulatú este volt, jó, hogy ott lehettünk! Profi volt a szervezés! Nagyon reméljük, hogy hagyománnyá válik a Jazz-weekend Szekszárdon - a tegnapi este sikeréből ítélve erre van esély!
Anita és Gábor -Szekszárd

Nagyon köszönjük a fotókat, az estét, a szervezést...
MINDENT :-)))
A vendégeim nagyon JÓL érezték magukat !!!!
B. Éva - Szekszárd

Nem gondoltam volna,hogy ennyire bejön a jazz,de elmondhatom nagyszerűen éreztük magunkat.A szervezés,a zenészek,a gyönyörű helyszín és nem utolsó sorban a megnyert cuvée is emelte az este hangulatát.Köszönjük a meghívást!
A. Zsolt - Pécs

Remek volt az első jazz weekend, nagyon örülök, hogy játszhattam/ játszhattunk.Remélem lesz még ilyen, mert nagyon jó kezdeményezés....
D.Szabi - DIP Trió

Nagyon jól éreztük magunkat. Kicsit előbb eljöttünk, mert Zsolti reggel ment dolgozni. Az asztaltársaság jó volt, hazahoztuk a megnyert bort, mert mi töltöttük ki a kérdőívet és így nekünk adták a nyereményt. Köszönjük, jó volt minden
A.N. Judit - Pécs

Szuper volt a szervezésen túl a helyszín,a vacsi,a másik zenekar,...minden!!Én kb. 3 órát aludtam...de nagyon megérte!
D. Judit - Kápolnásnyék

Szeretnék köszönetet mondani minden jelen levő jazzt szerető embernek,akik jelenlétükkel megtiszteltek minket a Szekszárd Jazz Club által megszervezett fantasztikus jazz weekenden.Gratulálok és köszönet minden zenésznek akikkel együtt muzsikálhattam és külön köszönet Huba Csongornak a meghívásért és bizalomért!
Remélem sokszor találkozunk még!
SWAMP

Kellemesen éreztük magunkat. Tetszett a zene is, jól játszottak nagyon. A személyzet nagyon figyelmes volt. Nagyon pozitív volt, hogy folyamatosan volt mit csipegetni a borozás mellett. A vacsora is kellemes, ízletes volt. Jól éreztük magunkat. Élvezetes volt az este. Lehet tudni arról valamit, hogy mikor lesz a következő est?
P. Rita – Szekszárd

Hahhhóóó! Csongor drága! először is nagyon köszönöm a tegnapi élményt, fantasztikusan éreztük magunkat, a kis fázást leszámítva a végén.
R. Jusztina  - Pécs

Kedves Csongor ! Nagyon szépen köszönöm a meghívást ! Nagyszerű kezdeményezés .....és ilyen alkalmak bizonyítják,hogy vannak sokan akik szeretik az igényes zenét ,csak lehetőséget kell,hogy kapjanak. Örülök,hogy hallhattam a SWAMP együttest ,mert ők még ismeretlenek voltak számomra és nagyszerű zenészeket ismertem meg bennük ! jól éreztük magunkat és jól esett a végén a Jam !!! Maradok Barátsággal !
K. Sándor -Kaposvár