Egy jó cikk,ami ne jelent meg a megyei lapban


Elkészült az első cikk a clubról és a februári koncertről 2 kedves  vendégünk jóvoltából,akik riportot készítettek a svájci Woodoism együttessel.
Mivel a cikk a megyei lapban nem jelent meg,legalább itt el tudjátok olvasni.
A riport készítették: Manea Alexandra, és dr. Ranga Zsanett.


Íme:

"Mindenki feltette már magának, családtagjainak, barátainak azt a kérdést, mit is lehet Szekszárdon tenni egy átlagos hétköznap este, ha kimozdulnánk az otthon melegéből és egy kis kikapcsolódásra vágynánk. Ebben szeretnénk a Tisztelt Olvasóknak segíteni ezzel a kis beszámolóval.
Tehát hogyan is tölthetünk el egy kellemes estét családias hangulatban kitűnő muzsika hallgatása közben, lássuk csak: A már évek óta – Huba Csongor és Fodor Miklós által megálmodott – működő szekszárdi jazz club segít nekünk ebben, ha vesszük a fáradtságot és ellátogatunk Szekszárdon a Zrínyi Étterembe, ahol legutóbb a svájci illetőségű  Florian Weis nevével fémjelzett fiatal tehetségekből álló Woodoism zenekar nyújtott felejthetetlen élményt az ott lévőknek. A négy fiatal jazz zenész – Florian Weis harsona, Linus Amstadt szaxofon, Valentin Von Fischer basszusgitár és Phlipp Leibundgut dobok – egy hetes magyarországi turnéjának második állomása volt a jazz club által szervezett szekszárdi koncert, ahol megcsillogtatták ragyogó tehetségüket e műfaj rajongóit elkápráztatva lebilincselő játékukkal. A zenészek családjukból hozták a zene szeretetét és a zeneakadémia jazz tanszakán megismerve egymást döntöttek úgy, közösen kezdenek el zenélni. Elmondásuk szerint ez a zenei műfaj az, melyben önmagukat tudják adni és a legjobban kifejezni, illetőleg a közönség számára átadni érzéseiket, gondolataikat. Ez a koncert során is mindenki számára észrevehető volt, hiszen akár saját, akár feldolgozott svájci dalok csendültek fel a fiúk olyan örömmel és átéléssel muzsikáltak, hogy a közönség kitörő vastapssal jutalmazta játékukat, így a ráadások sem maradhattak el.

A koncert befejeztével a résztvevők izgalommal várják a következő fellépőt, aki nem lesz más, mint a hazai zenei élet egyik kiváló jazz együttese, kinek neve már az ország fesztiváljairól sokaknak ismerősen csenghet, és már számos alkalommal bizonyította zenei tehetségét, a Tomori Barnabás Trió. A koncertre 2016. március 9. napján 20 órától kerül sor Szekszárdon a Zrínyi Étteremben. Aki a jazz – rock és annak különböző határterületeit kedveli, mindenképpen menjen el és hallgassa végig a koncertet és természetesen azok is látogassanak el, akik egyszerűen csak minőségi zenét akarnak hallgatni. A zenészek és a szervezők is garantálják, senki sem fogja megbánni… "