2.Blues Night in Antzalandia 2019

2.Blues Night in Antzalandia
2019 július 26.


A zenekar tagjai:
Fehér Ádám - guitar
Ujváry Miklós - drums
Takács Zoltán - bass

feat. Kováts "Scast" Sándor - guitar

Kapunyitás: 19:30

Koncert: 20:00
Jegy elővételben: 2.000 Ft
Jegy helyben a koncert napján: 2.500 Ft
Asztalfoglalás: zitajazz@gmail.com

Ez a Clip segít megtalálni a Blues koncert helyszínét!A jegyrendeléssel. és a büfével kapcsolatos információkat lásd felül az 
"Antzalandia Project" menüben.

Útvonal: Szekszárd Béla király tér - Bartina utca - Remete utca - Kápolna tér - Bocskai út 44. - Ferenc -szurdik.  A Ferenc szurdik bejárata a Bocskai 44. számú házzal szemben van.
 A szurdik bejáratától felfelé kb. 400 m után elérjük Antzalandiát. A szőlős birtok az út végén balra található.

JAVASLAT: A hölgyek is inkább túracipőben jöjjenek!(Adidas,Nike stb. De túrabakancs is megfelel😊) Ugyanis a szurdikban nem beton út van,hanem termésköves. Viszont az út nem földes.Tehát nem lesz sár.

FONTOS: Ha érzékeny vagy a szúnyogokra, (előfordulhatnak) akkor hozz magaddal szúnyog riasztó sprayt is!

Külön kérésre szervezünk idegenvezetést is a Béla király tértől.
Ezt az igényt kérjük e-mailben jelezni!

Parkolási lehetőség: 6-8 személyautó számára lehetséges a szőlőbirtok bejárata mellett. De a kocsival parkolhatsz a Bocskai utcában a Frankos borház előtt ,vagy a Kápolna téren is.
Ha kibíród a Kápolna térről Antzalandiáig az 600 méter sétát,akkor inkább azt javasoljuk,hagyd az autódat a Kápolna téren,vagy a Frankos borház előtt!

Helyi járattal is ki lehet jönni a Kápolna-térig. Onnan a Frankos borház felé bemegyünk a Bocskai utcába. JOBB oldalon van a Bocskai utca 44. számú ház,és vele szemben meglátod a Ferenc -szurdik bejáratát. Kibírható sétával 12 perc alatt elérhető Antzalandia.
Az 1-es helyi járat indul a pályaudvarról: 18:20
A Béla király téren is megáll a busz templom mellett.

FONTOS: A finn házigazdánk tanácsolja: - Hozzál zseblámpát is,hogy a gyalogos hazamenetelnél a szurdikban a botlást-,és elesést elkerülhesd.