Rólunk írtákEzen az oldalon ismerősöktől,zenészektől kapott leveleket,kommenteket olvahatsz:2017 április 11. Syrius Legacy koncert

M. Zoltán  Bajáról

Kedves Csongor!

A Syrius Legacy koncert feldobott minket. Kellemes benyomást szerzett a bajai különítmény a Jazz Club-ról. A kiszolgálás is kifogástalan volt, kitűnőek a szendvicsek! 😃
Gratulálok a program szervezéshez és lebonyolításhoz. Figyeljük a programjaitokat.
Üdv, Zoltán (moha)

2017 március 15.
Babos Gyula - Szalay Gábor - Hárs Viktor Trióról és a Merops Hotelról:

Katalin - Pécsről

Nagyon köszönjük, a koncert zseniális volt, mindketten megállapítottuk, hogy megérte elutazni érte 
Az utolsó tapsot nem vártuk meg, mert a szálloda rugalmasságának köszönhetően még kaptunk vacsorát is, holott a konyha már bezárt lassan, épp ezért nem akartunk visszaélni a helyzettel. Ezért nem is találkoztunk a végén...

Nagyon kellemes időt töltöttünk el Szekszárdon, ott is aludtunk a Merops Hotelben. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel!

Megköszönöm, ha értesít a rendezvényeikről, de ígéretet sajnos nem tudok tenni, 3 kisgyermek mellől szabadultunk most el egy kis kultúrára :-)

További sok hasonló jó hangulatú, színvonalas koncertet kívánunk! :-)

2014 december 30.
W. Ági:

Hello ! Köszi, én nagyon örülök ennek a jazz láznak, merthogy valójában a jazz zenét preferálom a leginkább a zenei stílusok közül... Örülök, hogy van ez a klub. Szóval, nyugodtan küldjetek minden eseményről értesítést. Jam session szokott lenni?


2014. október 11.
Mike Gotthatrd (GKG Trió)

De a Szekszárdi koncerten nagyon jó volt a közönség! Nagyon jó volt játszani nekik!

2014 október 11.

A GKG Trió koncertről írta B.K. clubtagunk:

Szia! Nagyon tetszett, igazán jó zene volt. Jó volt látni ilyen közelről a zenészeket, ahogy élvezték, ahogy egymásra figyeltek. Jövünk novemberben is. Egyébként mindenki nagyon dicsérte a koncertet és akik nem voltak azok irigykedve sajnálták, hogy kihagyták az eseményt. Szerintem elindult valami a városban és egyre többen fognak csatlakozni. További szép estét!

2014.április 20.

J.Géza:
A május 16 nekünk sajnos nem jó, de a következő koncertre igyekszünk odaérni! Egyébként meg gratulálok Nektek, hogy megcsináltátok! Géza

2014 április 18.

Révész Sándor:
Kedves Csongor!
Hálás szívvel köszönöm  figyelmességedet, a meghívást!:-)
Legközelebb valamikor ősszel lesz időm "benézni" Hozzátok, de akkor megteszem.
Barátsággal:
Révész Sándor

Gereben Zita Trióról írták:

H. Zita:

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam, az akusztika is tökéletes volt, leszámítva azt, hogy néha felhallatszott a földszintről egy kis "hangoskodás".

Andrea:

"Én köszönöm Nektek ezt a klubot, nagyon jól éreztem magam, fantasztikus volt a koncert."

2014. március 15.

K. József: 

Nagyszerű volt a Gereben Zita est, zeneileg, akusztikailag rendben volt.
Picit zavart, hogy ahonnan ültünk az oszlop kitakarta színpadképet, de ez nem jelentett elviselhetetlen problémát.
Ami viszont sokkal jobban zavart (és nagyon kérlek, hogy ezt építő kritikának fogd fel), a túl sokszor hangoztatott anyagi háttere a klub működésének, az anyagi kérdések.

2014. április 12.

Gereben Zita:

Nagyon köszönjük Nektek a tegnap estét!!!
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon szuper közönség volt!!! Nagyon örülök, hogy ott lehettünk ezen a fontos eseményen, igazán nagy dolog!!! Csodálatos volt látni ennyi lelkes, boldog , zeneszerető embert!!!
Ki is írtam az oldalra egy köszönetet, de mindenképp szerettem volna külön is írni!
Köszönjük szépen!
Nagyon nagy dolog, amit létrehoztál, létrehoztatok, elindítottál, elindítottatok!!! Biztos vagyok benne, hogy ennek a Clubnak a jövőben is lesznek lelkes közönségei, a tegnap este nekünk ezt mutatta!


2014. március 11.

Julian Gyula Veres (Brithis Columbia)
Gyula valamikor Szekszárdon élt.Most Canadában.

"Sziasztok! Gratulálok és sok sikert és sok jó összejövetelt kívánok! Remélem, egyszer nekem is sikerül eljutni a Szekszárd Jazz Club-ba."


2014, március 18.

Laura (tanárnő) - Szekszárd:

Részemről az öröm, hogy végre ilyen szuper dolgok történnek Szekszárdon. Hirdetem is mindenfelé a megléteteket és a koncerteket, mert jó lenne, ha ez a kezdeményezés tényleg szépen kinőné magát.
A kis csapatom, akikkel megyünk az áprilisi koncertre, már szervezés alatt áll, úgyhogy napokon belül írok is nektek a jegyrendeléssel kapcsolatban. 
Még annyi kérdésem lenne, hogy maga a zenekar melyik teremben fog játszani (úgy következtettem, hogy a nagy teremben)? Illetve, ha a nagy teremben játszanak, akkor a kis teremből is lehet-e látni őket, vagy csak hallani.
Válaszod előre is köszönöm!
Laura"

2014. március

K. József  - Dunaszentgyörgy

"Üdvözlöm!

Gratulálunk, és rendkívül örülünk a Jazz Klubnak!
Reméljük, hogy általa sok jó koncerttel, kellemes élménnyel fog gyarapodni a szekszárdi kulturális élet.
Imádjuk a jazz-t, ismerjük Dokit, bocsánat, Dr. Gál Gábort, az ő bejegyzéséből szereztünk tudomást a klub megalakulásáról."


A. Beatrix

"Kedves Szervezők!

Örömmel értesültem arról, hogy most alakul Szekszárdon egy igényesnek ígérkező kezdeményezés a Szekszárdi Jazz Club. 
Érdeklődni szeretnék ezzel kapcsolatban, felkerestem a honlapjukat és sok információt sikerült begyűjtenem az eddigi fejleményekről, azonban meg szeretném kérdezni, hogy a koncertek (jelen esetben Gereben Zita TRIO) mennyi ideig tartanak? Számomra azért lenne fontos ez az információ, mert vidéki vagyok és a közlekedéssel akkor úgy tervezek, hogy (busz vagy személygépkocsi)."

2014 március 24. Peet Project zenekar

Nagyon korrekt meghívólevél, köszönöm, hogy gondoltál ránk! Megnézegettem ezt a kezdeményezést, nagyon tetszik! ;)

Üdv és köszönet,
Ferencz Péter - Peet
zenekarvezető - szervező

2014. március 24.
O. Anita:

Nagyon örülünk a Jazz Clubnak, legfőbb ideje volt már - és a programterv is tetszik, remélem, összejön minden, amit terveztek!

Minden jót addig is:

Anita

2014 március 31.
Gerben Zita

Ne aggódj a körülmények miatt, vagy hogy most építkezés alatt van nálatok a helyszín, nem probléma nekünk, ez teljesen érthető.
Biztos minden rendben lesz így is! Vidéki vagy pesti koncerteken is mindenhol más jellegű helyszínek vannak, és körülmények, nem lesz nekünk probléma, ha nem olyan pl. a világítás, stb.
Mi is nagy örömmel megyünk Hozzátok!
Egy új hely nyílik nálatok, és ez nagyon nagy dolog.Nem probléma nekünk, ha nem minden olyan még, amit ti elképzeltetek a hellyel kapcsolatban.
Szerintem mindenki örül annak, hogy ez a dolog létrejön, mi pedig nagyon nagy örömmel megyünk Hozzátok fellépni!:)
Nagyon jól hangzik a Garden rész is! :) Ez a jövőben levő koncerteknek is nagyon szép helyszín lesz, kint is, bent is.